Educació personalitzada i diversificada

"Educació personalitzada i diversificada": aquest és un llibre únic en el mercat editorial educatiu polonès! L'autor ha decidit publicar un model clar i sintètic de l'educació personalitzada, tornant a la ment de l'autor d'aquest important corrent educatiu. A la segona part del llibre, l'educació diferenciada per gènere es presenta com la forma d'organització escolar que és particularment coherent amb l'educació personalitzada i facilita l'assoliment de la meta assumida. Tota la publicació està enriquida amb nombroses referències a la investigació científica actual. Recomanem el llibre no només als mestres i directors d'institucions educatives, sinó també als pares.

Sobre l'autor:

Jaume Camps Bansell és Doctor en Ciències de l’Educació per la Universitat de Catalunya (UIC) a Barcelona. Imparteix classes de teoria de l’educació i institucions educatives a més de psicologia social a la Facultat d’Educació. La seva investigació se centra en qüestions de gènere en educació, així com en la idea d’escola i la seva evolució.

És membre del Grup de Investigació en Parentalitat, Igualtat I Conciliació (grup de recerca sobre criança, igualtat i conciliació laboral). També és el fundador de la plataforma Fòrum d’Educació Diferenciada (Fòrum d'Educació Diversificada).