Fòrum Global 2016 sobre Educació de les Noies. Creant un món de possibilitats

El Fòrum Global 2016 sobre educació de les nenes, "Creant un món de possibilitats", es durà a terme a l'Hotel Marriott Marquis (Nova York), del 7 al 9 de febrer de 2016. NCGS s'enorgulleix d'acollir aquesta conferència innovadora en associació amb preeminents organitzacions educatives de tot el món, incloent el nostre soci fundador,

Young Women's Leadership Network, Girls' Schools Association (Reino Unido), Alliance of Girls Schools Australasia, Philippine Alliance for Girls' Education, European Association of Single-Sex Education, Young Women's Preparatory Network, Canadian Accredited Independent Schools, South African Girls' Schools Association, Independent Schools Association of Southern Africa, and New York State Association of Independent Schools.

Molt s'ha parlat sobre “l’aplanament” del nostre món i la creixent interconnexió entre països, cultures i persones. Ja no podem treballar sota la suposició que les nostres accions no tindran conseqüències en algun altre lloc o temps. Com a educadors, juguem un paper fonamental en l'empoderament de les nenes amb eines i una perspectiva disposada a assolir el seu màxim potencial i convertir-se en contribuents i influents líders del nostre món complex i canviant.

El Fòrum Global serà una oportunitat per reunir a educadors, investigadors, advocats, escriptors, professionals i líders principals relacionats amb la indústria de tot el món per intercanviar bones pràctiques i enfocaments innovadors per a l'excel·lència acadèmica i el sa desenvolupament de les nenes. Anem a abordar temes i assumptes que són universals en la naturalesa, com ara lideratge, salut i benestar, STEAM, ciutadania i compromís amb la comunitat, aula d'innovació, promoció escolar estratègica, proves i avaluació, i ensenyament i currículum.

A més dels oradors principals i sessions de treball tradicionals de reconeixement internacional, NCGS s'enorgulleix de tenir la Young Women Leadership Network (YWLN) com a patrocinador d'un Simposi d'Escoles Públiques el diumenge, 7 de febrer. YWLN presentarà aquest simposi en honor del vintè aniversari de la fundació de la seva escola insígnia, que va canviar el panorama per a totes les nenes de l'educació pública als EUA

 

Uniu-vos al Fòrum per Crear un món de possibilitats per a nosaltres com a educadors, per a les nostres escoles, i, sobretot, per a les nostres noies.