Simposi NCGS d'Educació de les Noies. El desenvolupament del lideratge a través del benestar i la atenció plena (Mindfulness)

El Simposi NCGS d'Educació de les Noies (15 d'abril de 2016, Madeira School, McLean, Virginia, EUA) consisteix en una oferta de desenvolupament professional que té lloc a diferents regions del país i proporciona als educadors l'oportunitat de convocar i intercanviar les millors pràctiques per a l'ensenyament i el treball amb les nenes. El tema dels simposis canvia cada 18 o 24 mesos sobre la base dels problemes actuals i els reptes als quals s'enfronten les escoles membre de NCGS.

"El desenvolupament de lideratge a través del benestar i l'atenció plena (Mindfulness)" és el tema actual amb el debat al voltant de la combinació de lideratge, capacitat de recuperació, i benestar. La ponent Rachel Simmons argumenta que hem de definir el lideratge de les nenes d'una manera que estigui directament vinculada a la pràctica de la cura d'una mateixa i l'autocompassió. Ella explica com i per què aquesta connexió freqüentment es passa per alt i és ignorada en els centres educatius i en les extraescolars. Els participants aprofundeixen en aquests conceptes en sessions de treball dirigides per parelles i grups petits amb estratègies de pluja d'idees per incorporar una visió més àmplia de "lideratge des de dins" en el seu treball del dia a dia amb les noies.

El Simposi està dirigit a directius d'escoles, administradors, professors, consellers i professionals de l'educació. Els assistents provenen d'escoles de nenes o mixtes que atenen estudiants de grau PK-12 en els EUA, Canadà i a l'estranger, especialment de la regió en la qual el simposi es porta a terme.