Conferència de Lideratge d'Estudiants (Bond University, Queensland, Austràlia)

L'esdeveniment anual més important d'Austràlia per a les estudiants líders de les escoles de nenes es durà a terme en Bond University a Queensland’s Gold Coast del 5 al 9 de gener.

Donar suport al desenvolupament de joves líders femenines és una prioritat per a l'Associació. La Conferència de Lideratge d'Estudiants ofereix oportunitats sense precedents perquè les noies explorin estils i estratègies de lideratge, reflexionar sobre les seves pròpies aspiracions de lideratge i construir connexions significatives a llarg termini amb altres líders joves. El nostre programa de la conferència ha estat dissenyat específicament per satisfer les necessitats d'aquest grup exclusiu de noies. Està basat en la investigació i la retroalimentació d'anteriors assistents i respon als desafiaments als quals s'enfronten les noies en el seu trajecte de lideratge. Les noies es dediquen a una sèrie d'activitats dissenyades per desenvolupar capacitats de lideratge, capacitat de resiliència i la comprensió de si mateixes i dels seus estils de lideratge.

La conferència se centra en el desenvolupament de la capacitat de lideratge i ajudar les dones joves per manejar les responsabilitats que comporta. Cada any, les noies tornen a les seves escoles afirmant que han viscut una experiència transformadora.