Conferència anual EASSE Catalunya. "Saving our Boys. Supporting and Building Male Emotional Intelligence".

El proper dijous 2 de maig, a l'Aula 1 del CaixaForum Barcelona tindrà lloc aquesta conferència a càrrec de Timothy Coble. Inscriu-te aquí.

El Dr. Timothy Coble és un educador veterà i un expert reconegut internacionalment en el coneixement de les diferències d’aprenentatge entre nens i nenes. Amb més de 15 anys d’experiència com a professor en centres públics i privats, mixtes i diferenciats; des del 2006 treballa com a consultor i entrenador de docents a l’Institut Gurian per a compartir amb el món docent la seva línia d’investigació basada en la necessitat de respondre a la singularitat de cada gènere com a base del respecte per a la humanitat comú dels individus i com a punt de partida d’una arquitectura pedagògica exitosa . 

La recerca doctoral de Timothy va explorar la formació de la identitat adolescent en entorns escolars multiculturals a l'estranger. La seva recerca va subratllar la importància de desenvolupar l'empatia en els joves a fi que funcionin amb èxit en grups complexos i multiculturals.

Actualment, el Dr. Timothy Coble contínua amb la seva tasca com a docent i consultor en l'àmbit de la formació i educació emocional dels joves.

Timothy Coble