Defending Boyhood, d'Anthony Esolen

La civilització occidental no té un defensor més eloqüent que Anthony Esolen, un home que ha pagat el cost d'aquesta defensa. Seguint el seu convincent volum anterior, Defending Marriage: Twelve Arguments for Sanity, el professor Esolen torna, aquest cop en defensa dels nois i d'una experiència de la infància que està en decadència, si no s'extingeix en molts sectors del món modern, i per il·luminar les amenaces a què s'enfronten els nostres fills per part dels promotors de la correcció política, que han difuminat les distincions entre nois i noies.

Utilitzant de moltes maneres la infància de tots els nord-americans, Esolen, de vegades amb nostàlgia, de vegades de manera lúdica i, de vegades, profèticament, en el sentit literal d'emprar el tro d'un profeta de l'Antic Testament, detalla el que era una bona infància. I el que pot ser de nou.

Anthony Esolen prescriu un retorn al seny en un món boig. Potser no és capaç de canviar el món, però entre en el món de la infància amb ell i ell podria canviar-te a tu i a les vides dels nois que estimes.

Boys play