2020 IBSC Annual Conference-Viaró Global School (Barcelona, 8-11 juliol 2020)

Viaró Global School, una escola diferenciada amb més de 50 anys d'història a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) serà l'amfitriona de la conferència anual 2020 de IBSC (International Boys’ Schools Coalition). Tindrà lloc del 8 al 11 de juliol de 2020 i serà una nova ocasió per escoltar experts de tot el món sobre bones pràctiques en l'educació dels nois, un tema que preocupa a nivell internacional donada la bretxa de gènere que es reflecteix en alts índexs de fracàs escolar i mostres de desmotivació.

Aquesta trobada anual de IBSC reuneix més de 600 educadors de tot el món per defensar l'educació dels nois com a expressió de la seva missió i impacte global. Aquest esdeveniment únic destaca per la qualitat superior d'oradors i sessions, la inspiració creativa del programa, la càlida hospitalitat de les escoles amfitriones i l'oportunitat especial de conèixer i compartir punts de vista amb educadors que segueixen dedicats fermament a equipar als nois amb les eines que necessiten per sobreviure i prosperar en un món ràpidament canviant.

La bellesa del modernisme d'aquesta ciutat de la mediterrània, amb Gaudí com a màxim exponent, serà també un gran al·licient per als assistents al congrés.